Odjel za germanistiku
Erasmus+ stručna praksa

Erasmus+ stručna praksa

Otvoreni su Erasmus+ natječaji za financiranje mobilnosti studenata u svrhu stručne prakse u okviru Projekta broj: 2018-1-HR01-KA103-046929 te Projekta broj: 2019-1-HR01-KA103-060352.
Financijske potpore iznose od 500 – 700 € mjesečno, a Erasmus+ praksu moguće ostvariti i nakon završetka studija. Natječaji su dostupni na mrežnim stranicama:
http://www.unizd.hr/medunarodna-suradnja/obavijesti-i-natjecaji

Plakat.

Pročitaj više
Erasmus+ stručna praksa
Apsolventski ispitni rok

Apsolventski ispitni rok

Apsolventi koji žele koristiti pravo izlaska na apsolventski ispitni rok u prosincu 2019. godine (9. – 13. prosinca) trebaju:
1. javiti se najkasnije do 6. prosinca predmetnom nastavniku kod kojega trebaju polagati ispit radi dogovora o terminu ispita;
2. prijaviti se e-mailom tajnici najkasnije dan prije ispita – napisati svoje ime, prezime, naziv predmeta iz kojega izlaze na ispit i dogovoreni datum ispita.

Pročitaj više
Apsolventski ispitni rok
Natječaji za stipendije Sveučilišta u Zadru

Natječaji za stipendije Sveučilišta u Zadru

Studenti druge i treće godine preddiplomskih studija i studenti diplomskih studija Odjela za germanistiku koji se žele prijaviti za stipendiju za izvrsne studente trebaju se najprije prijaviti e-mailom u tajništvo Odjela za germanistiku do srijede 13. studenoga 2019. radi preporuke. U prijavi kratko trebaju napisati koliko imaju bodova temeljem Pravilnika o dodjeli stipendija i potpora i temeljem čega su ih stekli. Poželjno je navesti i dodatne aktivnosti i/ili postignuća u koje je student bio uključen u prošloj akademskoj godini (npr. studentski projekti, osvojene nagrade i sl.). Sve ostale dokumente (kako je navedeno u Natječaju), studenti dostavljaju na protokol Sveučilišta u Zadru do 30. studenoga.
Studenti prve godine preddiplomskog studija se prijavljuju kako je navedeno u Natječaju, ne trebaju se prethodno prijavljivati u tajništvo.

Sveučilište u Zadru je objavilo i natječaje za dodjelu stipendija studentima aktivnim sportašima i studentima u stanju socijalne potrebe.

Pročitaj više
Natječaji za stipendije Sveučilišta u Zadru
12