Odjel za germanistiku
ISPITNI ROKOVI

ISPITNI ROKOVI

Studenti mogu početi s prijavljivanjem ispita putem Studomata. Ispitni rokovi su objavljeni na web stranici Odjela. Podsjećamo da je ispit potrebno prijaviti najmanje 8 dana prije ispitnog termina. Studenti koji su do akad. godine 2013./14., uključujući i tu godinu, prešli u status S, zbog čega ne mogu prijavljivati ispite putem Studomata, prijavljuju ispite putem linka koji se nalazi na web stranici Odjela, na vrhu s desne strane. Studenti koji su prešli u status izvanrednog studenta od akad. godine 2014./15., prijavljuju ispite putem Studomata, kao i redovni studenti.

Studenti koji još uvijek nisu otišli po naljepnice u referadu, ne mogu prijavljivati ispite, sve dok to ne naprave. Studenti koji imaju poteškoća s prijavljivanjem ispita, za upit se mogu javiti u tajništvo odjela, ali najmanje 8 dana prije ispita.
Pročitaj više
ISPITNI ROKOVI
ZAVRŠNI i DIPLOMSKI RAD i ZAVRŠNI ISPIT

ZAVRŠNI i DIPLOMSKI RAD i ZAVRŠNI ISPIT

Za održavanje završnog ispita u akademskoj godini 2014./15. predviđeni su sljedeći termini
(učionica 135):

- utorak 24.2. 2015. (u 10 sati) - prijava najkasnije 17. 2. 2015.
- srijeda 8. 7. 2015. (u 12 sati) - prijava najkasnije 1. 7. 2015.
- srijeda 23. 9. 2015. (u 10 sati) - prijava najkasnije 16. 9. 2015.
- utorak 6.10. 2015. (u 10 sati) - prijava najkasnije 30. 9. 2015.

Završni ispit se kao i obrana završnog ili diplomskog rada prijavljuje u tajništvu. Prilikom prijave potrebno je donijeti presliku indeksa.

Prije dolaska u tajništvo studenti su dužni putem Studomata provjeriti jesu li im unesene sve ocjene u ISVU sustav. Studenti u statusu S, koji se vode u PAKEL informatičkom sustavu, trebaju u referadi zatražiti prijepis ocjena i tako provjeriti jesu li im upisane sve ocjene.

U slučaju da studentu nisu upisane sve ocjene, dužan je što prije doći u tajništvo s indeksom, a prije prijave obrane ili završnog ispita. Ako nedostaju ocjene s posljednjeg ispitnog roka, studenti se mogu obratiti i predmetnom nastavniku. Studenti koji nemaju upisane sve ocjene u ISVU ili PAKEL i studenti koji nisu obavili sve što je propisano studijskim programom, ne mogu izaći na završni ispit/obranu. Isto vrijedi za studente koji izlaze na obranu završnog ili diplomskog rada.
Pročitaj više
ZAVRŠNI i DIPLOMSKI RAD i ZAVRŠNI ISPIT
AUSTRIJSKA KNJIŽNICA: radionica

AUSTRIJSKA KNJIŽNICA: radionica

U srijedu 10. prosinca 2014. u vremenu od 9,00 do 14,30 u Austrijskoj knjižnici će se održati radionica o interkulturalnoj komunikaciji pod nazivom Rahmenbedingungen und Barrieren in der internen Kommunikation internationaler Unternehmen sowie Erarbeitung und Diskussion von Loesungsmöglichkeiten, koju će voditi gospodin Gerald Ruecker, voditelj komunikacijskog odjela tvrtke EVN.
Pročitaj više
AUSTRIJSKA KNJIŽNICA: radionica