Odjel za germanistiku
Student-mentor program

Student-mentor program

Studentski zbor skupa sa studentskim predstavnicima ove godine traži studente koji bi htjeli biti mentori brucošima kako bi im s pomoću korisnih savjeta, nastavnih materijala, ali i upoznavanja s novim ljudima te samim gradom Zadrom olakšali studiranje u Zadru. Svi student-mentori dobit će potvrdu o svom sudjelovanju u projektu i to će biti dio vaše dopunske isprave o studiju koja se dobiva s diplomom. Sve dodatne i korisne informacije o tome kako biti mentor, što činiti i što ne činiti dobit ćete prije početka projekta.
Link za prijavu:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfIIhFiQpMOZADgFDT40oGh

Vaši osobni podaci koristit će se samo u svrhu realizacije projekta.
Pročitaj više
Student-mentor program
Upis na diplomske studije

Upis na diplomske studije

Natječaj za upis na diplomske studije možete vidjeti ovdje. Studenti se odmah mogu prijaviti u sustav, ne treba čekati završetak studija.

Kalendar upisa i obavijesti o upisima za studente u S statusu možete vidjeti ovdje. Napomena: rok za predaju indeksa za studente u statusu S u tajništvo je produžen do 12. rujna, a rok za dostavu dokumenata za studente u statusu S u Središnji prijavni ured u Zagrebu je produžen do 14. rujna.

Studenti koji ne pišu Završni ispit i ne brane Završni rad na Odjelu za germanistiku, već samo na drugom odjelu, nakon obrane na drugom odjelu trebaju doći u tajništvo Odjela za germanistiku po potvrdu o završetku studija, koju zajedno s potvrdom u uplati troškova promocije i tiska diplome trebaju odnijeti u referadu. Uplatnice za troškove promocije i tiska diplome dobivaju se u A1 tajništvu.
Pročitaj više
Upis na diplomske studije