Odjel za germanistiku

Izborni predmeti i parcijale zimskog semestra 2018./2019.

PREDDIPLOMSKI

 

Upis na izborne za BRUCOŠE se vrši putem Studomata i počinje 2. listopada. Upis treba napraviti najkasnije do 5. listopada 2018. Upute za Studomat su OVDJE. Link za Studomat je OVDJE. Za upis putem Studomata je potrebno imati aktivan AAI.

  

Studenti preddiplomskih i diplomskih studija (redovni i izvanredni) koji su na parcijali, studenti u „statusu S“ trebaju doći u tajništvo ispuniti zamolbe za parcijalu od 3. do 10. listopada parcijali (9-12 sati). Prethodno se trebaju upisati na izborne predmete, isto kao i drugi studenti, putem ovdje objavljenih linkova. S odobrenom odlukom o parcijali, studenti odlaze u referadu na upis. Dakle, studenti na parcijali upis u višu godinu ne vrše putem Studomata.

Nakon što se upiše viša godina putem Studomata, potrebno je otići u referadu po uplatnice za upis. Ako se iz bilo kojeg razloga upis ne može izvršiti putem Studomata, studenti se u višu godinu studija upisuju isto kao i do sada, u referadi.

VAŽNO: Ako se studenti viših godina upišu na izborni predmet putem Studomata, a da se prije toga nisu prijavili u tajništvu bit će izbrisani s tih predmeta. Samo se brucoši ne moraju prijavljivati na izborne predmete u tajništvu, već je dovoljno da se prijave putem Studomata.

STUDENTI KOJI IDU NA ERASMUS, PRIJE ODLASKA SE UPISUJU SAMO U SEMESTAR/GODINU, A NE UPISUJU SE NA PREDMETE. ONI SE NE UPISUJU PUTEM STUDOMATA, VEĆ U REFERADI.