Odjel za germanistiku

Upis na diplomske studije

Prijave za upis na diplomske studije Sveučilišta u Zadru obavljaju se elektroničkim putem: https://www.studij.hr/

Za prijavu u sustav je potreban aktivan AAI račun. Iz tog razloga, studentima koji završe studij u tekućoj akad. god., AAI korisnički račun će biti aktivan do 1. studenog. Ako vam AAI korisnički račun nije aktivan, javite se u Ured za prijediplomske i diplomske studije. Početak prijava studijskih programa je 1. srpnja 2023. U sustav se mogu prijaviti studenti koji još nisu završili studij, pa preporučamo da se zainteresirani što prije prijave.  

Rang liste se objavljuju 30. rujna. Rang liste će biti osvježene nekoliko dana kasnije te će se na njima naći oni kojima su unešene ocjene (ispita ili završnog rada) s par dana zakašnjenja, a prijavili su se na vrijeme u sustav. Zato je važno da se studenti prijave u sustav što prije, a najkasnije 29. rujna, kako bi se mogli pojaviti na ažuriranim rang listama. Detaljni kalendar upisa dostupan je na: https://www.studij.hr/kalendar

Studenti u "S" statusu se moraju javiti u tajništvo do 1. rujna radi provjere položenih predmeta, jer do 6. rujna moraju poslati prijepis ocjena u SPU, zajedno s ostalom potrebnom dokumentacijom.

Natječaj za upis i uvjeti upisa dostupni su OVDJE.