Odjel za germanistiku
Natječaj za mobilnost u ljetnom semestru 2018./2019.

Natječaj za mobilnost u ljetnom semestru 2018./2019.

Sveučilište u Zadru raspisuje Natječaj za financiranje mobilnosti studenata u svrhu studijskog boravka kojeg je moguće ostvariti u ljetnom semestru ak. god. 2018./2019. u sklopu programa Erasmus+ (projekta broj: 2018-1-HR01-KA103-046929). Cjelokupni tekst Natječaja u kojem je objašnjen postupak prijave kao i kriteriji odabira kandidata možete pronaći OVDJE.

Rok za prijavu: odmah, tj. do popunjenja kvote. Opširnije.
Pročitaj više
Natječaj za mobilnost u ljetnom semestru 2018./2019.
Studentski list

Studentski list

Dugo očekivana vijest za sve bivše i sadašnje studente našeg Odjela! Objavljen je novi  broj jedinstvenog studentskog lista na njemačkom jeziku DACHS, čitajte ga online!
Pročitaj više
Studentski list
Najava natječaja za mobilnost

Najava natječaja za mobilnost

13. lipnja 2018. godine otvorit će se novi, izvanredni Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u ljetnom semestru iduće akademske godine u okviru programa Erasmus+ na partnerskim institucijama u EU (KA103). Natječaj će ostati otvoren do 30. rujna 2018. godine ili do popunjenja kvote. 

Ove je godine postupak prijave pojednostavljen: studenti podnose mrežne prijavne obrasce, a Uredu za međunarodnu suradnju dostavlja se samo životopis i predočava osobna iskaznica. Iako je životopis moguće dostaviti e-mailom i poštom, savjet je da studenti osobno dođu u Ured za međunarodnu suradnju po ispunjavanju mrežnih obrazaca kako bismo ih direktno upozorili na eventualne nedostatke u prijavi. Studenti ove godine ne dostavljaju prijepis ocjena i potvrdu o statusu studenta već Ured podatke o statusu studenta i akademskom uspjehu dobivati uvidom u ISVU. Na izvanredni natječaj iznimno se  mogu prijaviti studenti čiji je ukupni ponderirani prosjek ocjena niži od 3,500, ali u tom slučaju prosjek mora biti viši od 3,000 te student prijavi mora priložiti dva pisma preporuke nastavnika s matičnog/ih odjela.

Natječaj za Erasmus+ stručnu praksu studenata koju je moguće ostvariti do 31. svibnja 2019. godine i dalje je otvoren i dostupan ovdje:

http://www.unizd.hr/medunarodna-suradnja/obavijesti-i-natjecaji
Pročitaj više
Najava natječaja za mobilnost