Odjel za germanistiku

Obavijesti

OBAVIJEST ZA STUDENTE ZAVRŠNIH GODINA STUDIJA

OBAVIJEST ZA STUDENTE ZAVRŠNIH GODINA STUDIJA

Na mrežne stranice Odjela su postavljeni novi pravilnici o završnom ispitu, završnom radu i diplomskom radu - ovdje. Način prijave teme i mentora koji je opisan u pravilniku primjenjuje se na studente koji su ove akad. godine upisali zadnju godinu studija (preddiplomskog ili diplomskog). Studenti koji su prethodnih godina upisali zadnju godinu studija, već imaju odabrane mentore pa ne trebaju ispunjavati i donositi u tajništvo zahtjev za odobrenje mentora i teme, kojeg studenti koji su ove godine upisali zadnju godinu studija i koji pišu diplomski rad ili završni rad trebaju ispuniti i donijeti u tajništvo odjela najkasnije 28. veljače 2018. godine. 
Pročitaj više
OBAVIJEST ZA STUDENTE ZAVRŠNIH GODINA STUDIJA
Erasmus+ stručna praksa i stipendije za mobilnost

Erasmus+ stručna praksa i stipendije za mobilnost

Objavljen je Natječaj za studentsku mobilnost u svrhu Erasmus+ stručne prakse koju studenti mogu ostvariti do kraja tekuće akademske godine. Opširnije.
Stipendija Diplomske škole za korejske studije
Diplomska škola za korejske studije (Graduate School of Korean Studies – GSKS) pri Akademiji za korejske studije (Academy of Korean Studies) započinje postupak upisa stranih studenata na magistarske i doktorske programe za ljetni semestar 2018. godine.

Zainteresirani za navedene programe mogu naći više informacija na internetskoj stranici intl.aks.ac.kr/english i u vodiču.
Rok za prijavu je 03.11.2017. godine u 17 sati.

Stipendija Akademije za korejske studije (AKS) za 2018. godinu
Akademija za korejske studije (Academy of Korean Studies – AKS) nudi studentima šestomjesečnu stipendiju za razdoblje od 1. ožujka do 31. kolovoza 2018.
Sve dodatne informacije možete pronaći na poveznicama ili u Vodiču za strane studente.
http://www.aks.ac.kr/univ/
http://www.intl.aks.ac.kr/english
Rok za prijavu je 17.11.2017. godine u 17 sati.
Pročitaj više
Erasmus+ stručna praksa i stipendije za mobilnost
Ixice

Ixice

Stigle su ixice za studente koji su se upisali i fotografirali u prvom tjednu listopada. Mogu se preuzeti ­­­­­­­­­­­­­­­­­­u Studentkom klubu „Božo Lerotić“ (zgrada DHM-a, prizemlje) od 23. do 27. listopada 2017. u vremenu 9:00 – 12:00h i 13:00 – 15:00h. Potrebno je donijeti indeks i staru ixicu. Stare ixice poništiti će se 30. listopada 2017.
Pročitaj više
Ixice
POZIVNICA

POZIVNICA

Pozivamo vas na predstavljanje prijevoda knjiga troje poznatih austrijskih autora, koje Odjel za germanistiku u suradnji s izdavačkom kućom Leykam i Austrijskim kulturnim forumom iz Zagreba organizira u utorak 24. 10. 2017. u 12 sati u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru.
PLAKAT
Pročitaj više
POZIVNICA
OBAVIJEST ZA STUDENTE

OBAVIJEST ZA STUDENTE

Izv. prof. dr. sc. Zaneta Sambunjak je na plaćenom dopustu od 11. listopada do 16. listopada 2017. zbog sudjelovanja s izlaganjem na na međunarodnom znanstvenom skupu u organizaciji Instituta za slavistiku Karl Franzen Sveučilišta u Grazu u Bukureštu, Rumunjska, te u to vrijeme neće održavati konzultacije i nastavu.
Pročitaj više
OBAVIJEST ZA STUDENTE
First4849505153555657Last