Odjel za germanistiku
UPISI NA DIPLOMSKI STUDIJ - rang lista

UPISI NA DIPLOMSKI STUDIJ - rang lista

Rang listu upisanih studenata u prvu godinu diplomskog studija Njemačkog jezika i književnosti za smjer: nastavnički i smjer: prevoditeljski možete vidjeti ovdje.

Upis je potrebno obaviti u Studentskoj referadi do kraja ovoga tjedna. Studenti koji se još uvijek nisu prijavili na izborne predmete, trebaju se što prije javiti u tajništvo odjela, može i telefonom 200-517.
Pročitaj više
UPISI NA DIPLOMSKI STUDIJ - rang lista
IZVANREDNI ISPITNI ROK

IZVANREDNI ISPITNI ROK

U listopadu će se na Odjelu za germanistiku organizirati izvanredni ispitni rok, na koji se mogu prijaviti samo oni studenti kojima su ostala najviše dva ispita zbog kojih gube pravo studiranja u statusu redovnog studenta. Studenti koji ispunjavaju ovaj uvjet i koji žele izaći na izvanredni rok u listopadu neka se jave u tajništvo Odjela do kraja ovoga tjedna (osobno ili telefonom) radi dogovora o terminu ispita.
Pročitaj više
IZVANREDNI ISPITNI ROK
POČETAK NASTAVE

POČETAK NASTAVE

Početak nastave iz predmete Semantika i Lingvistički seminar, te početak izvođenja vježbi iz predmeta Fonetika i fonologija njemačkog jezika (u rasporedu srijedom) neće biti ovoga tjedna. Studenti će naknadno biti obaviješteni o početku izvođenja nastave iz ovih predmeta. Predavanja iz predmeta Fonetika i fonologija njemačkog jezika (u rasporedu četvrtkom) počinju 15. 10. 2015.

Početak nastave na predmetima koji se izvode za drugu godinu diplomskog studija je 6. 10. 2015.
Pročitaj više
POČETAK NASTAVE
JEZIČNE VJEŽBE I IZBORNI PREDMETI

JEZIČNE VJEŽBE I IZBORNI PREDMETI

Obavijest u upisu na jezične vježbe za studente preddiplomskog studija dostupna je OVDJE.

Objavljen je sveučilišni raspored, studenti ga mogu vidjeti ovdje.

Upis na izborne predmete za studente preddiplomskog studija počinje 1. 10. Brucoši i redovni studenti koji upisuju redovno višu godinu studija (koji nisu prošle godine bili na parcijali) upisuju izborne putem web obrasca koji će biti od 1. 10. dostupan na webu Odjela. Ostali studenti upisuju izborne predmete u tajništvu odjela u terminima od 10 do 12 sati i 13 do 16 sati, pri čemu istovremeno ispunjavaju zamolbe za parcijale. Upis za studente preddiplomskog studija se iznimno u tajništvu neće vršiti 5. 10., jer je taj termin rezerviran za studente diplomskog studija. Studenti koji se ne upišu putem web obrasca do 5. 10., mogu se doći od 6. 10. - 9. 10. upisati na predmete na kojima je ostalo mjesta. Zamolbe za parcijale će se primati do 15. 10.

Upis na izborne predmete za studente diplomskog studija počinje 5. 10., u terminima od 10 do 12 i 13 do 16 sati. Studenti se mogu upisati dolaskom u tajništvo ili putem telefona (koji je često zauzet zbog velikog broja poziva, pa treba zvati više puta). Studenti koji izlaze za završni ispit ili obranu završnog rada iza 5. 10., na izborne se dolaze upisivati nakon obrane. Studenti se ne mogu upisivati e-mailom.
Pročitaj više
JEZIČNE VJEŽBE I IZBORNI PREDMETI
PARCIJALE i RADNO VRIJEME TAJNIŠTVA

PARCIJALE i RADNO VRIJEME TAJNIŠTVA

Zamolbe za parcijalni upis predmeta iz više godine studija mogu se predavati od utorka 29. rujna. Međutim, oni koji će tražiti upis izbornih predmeta, zamolbe mogu predati tek nakon objave sveučilišnog rasporeda. Radno vrijeme tajništva sa studentima do kraja listopada (pa tako i za predaju zamolbi parcijale i upis izbornih) je 10-12 i 13-16 sati.
Pročitaj više
PARCIJALE i RADNO VRIJEME TAJNIŠTVA
First6768697072747576Last