Odjel za germanistiku

Obavijesti

Natječaji za stipendije Sveučilišta u Zadru

Natječaji za stipendije Sveučilišta u Zadru

Studenti druge i treće godine preddiplomskih studija i studenti diplomskih studija Odjela za germanistiku koji se žele prijaviti za stipendiju za izvrsne studente trebaju se najprije prijaviti e-mailom u tajništvo Odjela za germanistiku do srijede 13. studenoga 2019. radi preporuke. U prijavi kratko trebaju napisati koliko imaju bodova temeljem Pravilnika o dodjeli stipendija i potpora i temeljem čega su ih stekli. Poželjno je navesti i dodatne aktivnosti i/ili postignuća u koje je student bio uključen u prošloj akademskoj godini (npr. studentski projekti, osvojene nagrade i sl.). Sve ostale dokumente (kako je navedeno u Natječaju), studenti dostavljaju na protokol Sveučilišta u Zadru do 30. studenoga.
Studenti prve godine preddiplomskog studija se prijavljuju kako je navedeno u Natječaju, ne trebaju se prethodno prijavljivati u tajništvo.

Sveučilište u Zadru je objavilo i natječaje za dodjelu stipendija studentima aktivnim sportašima i studentima u stanju socijalne potrebe.

Pročitaj više
Natječaji za stipendije Sveučilišta u Zadru
Obavijest - gostujuća predavanja

Obavijest - gostujuća predavanja

U razdoblju od 4. do 8. studenog na Odjelu za germanistiku će u sklopu Erasmus+ programa gostovati profesorica Agata Borek s Instituta za germansku filologiju, Sveučilišta u Katowicama. Profesorica će održati nastavu u sklopu kolegija: Usmenost u pisanome mediju, Tekstne vrste, Vježbe prevođenja - poslovna komunikacija te Jezik medija u terminima u kojima se
navedeni kolegiji inače održavaju. Pozivaju se studenti da sudjeluju u što većem broju.

 

Pročitaj više
Obavijest - gostujuća predavanja
First34568101112Last